LivemusikkLivemusikk

Mine musikkprosjekter

Bente Torgersen m/Tennesee Belle


Countryband bestående av Bente Torgersen vokal, Svein-Helge Vikse gitarer/banjo/koring, Ben Solheim fele/gitar/mandolin, Tom Arne Visland trommer/koring, Kjell Skaaland elbass/kontrabass, Kai Skaar pedalsteel/dobro, Ingrid Omland koring.


Bente Torgersen er tidligere kjent fra bandet "Bente and The Chaingang" som hadde platekontrakt med egne låter og turnerte countryfestivaler over hele landet. Lytt til en av hennes egne låter fra Seljordfestivalens egen CD: A cowgirls worship song


Nå satser hun videre med et håndplukket band og låter. I 2019 har vi bla. spilt på: Eikerapen Gjestegaard 16/3-19, Bryggerhuset Kvinesdal 4/5-19, Brygga Flekkefjord 9/8-19, Ogna Scene 16/11-19. Og som duo på Jonas B. Gundersen Lyngdal, lørdag 5/10-19. I 2020 ser vi bla. frem til å spille på American Festival lørdag 27/6 - 20.


Bente Torgersen/Tennessee Belle opptrer både med fullt band og som duo. 


Pris etter musikerforbundets satser.

Booking: mail@musikkogfilm.com /tlf.: 90678647

Duo Del Flamenco

Flamencodanser Hilde Engebø Peréz og gitarist Svein-Helge Vikse.

Vi gjør kulturelle innslag på alt fra private brylluper, eventer

bursdager og fest, til institusjoner og festivaler. Kanskje du så oss på gata under Skalldyrsfestivalen i Mandal i sommer? (2019) Høsten 2019 er vi så heldige å være en uke på turne i Oslo for Oslo Kulturelle Spaserstokk.

I 2020 ser vi bla. frem til en ukes turne i Kristiansand for Kristiansand Kulturrullator. 


 

 

 

 

Heine Robstad band:

Dette er et "Frank Sinatra tribute band" og dette bandet ble til etter en forespørsel fra eventbransjen til en "Gamblers night aften". Siden den gang har vi bla. opptrådd på "Hos Naboen", event arrangement på Kilden, flere konserter i Vennesla kulturhus. Bandet består av Heine Robstad vokal, Bernt Moen klaver, Trygve Tambs-Lyche trommer, Svein-Helge Vikse kontrabass. 

 http://mail5050.wixsite.com/heinerobstadband

Skyfritt:

Skyfritt er ein duo som består av  Svein-Helge Vikse og Lisa Håland. Sammen har vi gjort godt over 100 konserter for cruiseturister Kristiansand havn, og flere hundre konserter for Kristiansand kulturrullator (sammen med trubadur og tekstforfatter Tore Thomassen). Vi har også gjort endel kulturelle innslag på konferanser som feks. Arendalsuka, Havnekonferansen, Sea Trade (Miami)  Vi har en egen "Beat for beat"  konkurranse som vi bruker  på eventer. Lisa Håland er utdannet fløytist, og vant Sparebanken Sørs Musikkpris for 2014.


Drilledròpa: 

Drilledròpa er ein musikalsk trio/band i sjangeren folkemusikk/crossover. Trioen består av Sigrid Kjetilsdotter Jore, Svein-Helge Vikse, Trygve Tambs-Lyche.

Bandet har bla. hatt foajekonsert på Kilden, samt ekslusiv konsert for cruisepassasjerer fra cruiseskipet "The world".

https://www.youtube.com/watch?v=BcR_nX1tVqc

 

Freelancemusiker:

Freelance på for det meste på akustisk gitar, men også litt på el. gitar, mandolin, banjo, pedalsteel, trekkspill og kontrabass. Bildene er fra utendørs musikk til åpning av julegate, trubadurkvelder på verftet Ny-Hellesund, julebord på Farris bad, norsk musikk i bunad til forretningsmiddag på yacht i Miami havn, sjekteracet i Ny-Hellesund. Vinteren 2020 jobber jeg som musiker på den vakre teaterforestillingen "To i Båden - sørlandsvisa 100 år" på Kilden teater. 

Gitarkurs for voksne

Mange voksne har en drøm om å lære å spille gitar eller utvikle seg videre. Jeg har gitarkurs for voksne ca. 1 gang i året samt på lærerstevner rundt om i landet.  Ved interesse kan du ringe eller melde på: gitarkurs@musikkogfilm.com eller på tlf.: 90678647